Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Kausi on korkattu - kohti kesää

Kesä se on suomalaisen yleisurheilijan parasta aikaa. Kisakausikin on nyt avattu viime viikonlopun Espoonlahden heittokisoissa. Lauantaina tekeminen oli vähän sitä sun tätä, enimmäkseen tätä. Taisi olla sarjassa kaksi tai kolme mitattua tulosta, mutta tuloksena kuitenkin uuden uran ennätys 12.49.

Sunnuntaina oli sitten pikkaisen parempi päivä. Kuudesta työnnöstä 5 kierroksella tulos, nyt tulee ulkomuistista, mutta sarjassa oli suurinpiirtein tulokset näin : 12.47,12,48, 12.71, 12,67, 12,68, X eli jokainen mitattu työntö oli pidempi kuin hallikauden paras tulos. Ihan kohtalainen kauden avaus siis. Tulevana kesänä on tarkoitus kilpailla aika paljon, jotta tekemiseen saa ihan uudenlaista rutiinia kisatilanteessa. Seuraavan kerran rautapallo saanee kyytiä Espoonlahdessa tulevana lauantaina ja 28.5 on matka Turkuun, jossa käydään tilastopajacupin 1. osakilpailu. Kesäkuussa kisataan ainakin Järvenpäässä, Kuortaneella, Punkalaitumella ja Kyröskoskella ja mahdollisesti myös Turussa ja joissain pienemmissä kisoissa.

Olen hieman tuskaillut lopputyönnön kanssa. Teknisesti työnnöt kippaavat lopussa vasemmalta läpi ja saatto ei mene ns. loppuun asti, eikä voima suuntaudu kunnolla eteenpäin. Se mikä on positiivista, niin jaloissa ja käsissä tuntuu olevan puhtia, ainoa joka antaa vielä periksi on tuo keskikroppa-osasto, eli tiedossa on mihin tullaan panostamaan harjoittelussa. Itse lajiharjoituksia on myös tarkoitus tehdä määrällisesti paljon, toki omaa kroppaa kuunnellen, näin vanhemmiten tahtoo olkavarren lihakset väsyä ja kipeytyä tekemisestä, niin ei sitä pysty ringissäkään hillumaan sellaisia toistomääriä kuin lapsena.


Mutta kaiken kaikkiaan hyvillä mielin kohti kesää, kauden aloitus on bueno ajankohtaan nähden ja kesän aikana on tavoitteena hilata se mittanauha metrillä eteenpäin tämän hetken tekemisestä :)

Pitäkeepä peukkuja,

Marja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti