Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Uusia vertailukuvia - verta, hikeä ja peräsuolenpätkiä

Moro,

Sadepäivän kunniaksi päivitellääns blogia taasen. Kevään toinen flunssa alkaa vihdoin ja viimein taittua, onneksi. Alkoikin jo vähän hermoja kiristellä tuo jatkuva rykiminen ja kakominen. Nyt on kuitenkin taas päästy treeniin kiinni ja hyvä niin :)
 
Treeniksellä tuli otettua muutamat fotot eilettäin ja kun pistää vertailukuvan kanssa vierekkin, niin johan se on itsekin myönnettävä, että on nainen ihan himpun verran muuttunut. Itsellä oma kehonkuva tuntuu olevan vieläkin hieman hukassa, kun joka päivä sieltä ne samat silmät peilistä hampaita pestessä vastaan katsoa tapittavi.
 
2013 ja 2010
 
 
Treenit sujuu hyvin, tosin tekniikkatreeneissä on ollut aika tuskaista. Meinaa olla vähän jumista tekemistä, eikä asiaa ole helpottanut se, että yövuorosta lähtiessä sunnuntai-aamuna tein ns. Taina Kolkkalat avainnauhan rautaklipsulla ja kävi ns. käteenvetotapaturma, (vrt Fort Boyard, Poliisit vs. Hunksit :D ) jonka seurauksena heittokäden etu- ja keskisormeen tuli syvät viiltohaavat. Onneksi ei kuitenkaan pahempaa jälkeä tullut, eikä haavat tulehtuneet. Ensisilmäyksellä sormet näyttivät siltä, että ensiapuun pitäisi tikattavaksi lähteä.  Pari päivää vedetään nyt vielä vähän kovemmalla sykkeellä ja viikonloppuna höllätään ja ensi viikon tiistaina olisi sitten taas kisaa tarjolla.
 
 Voima alkaa tarttua




Kovan treenin jälkeen jaksaa kuitenkin vielä naurattaa
 
Mukavaa kesän alkua just sulle, nautitaan aurinkosta ja lämmöstä koko pitkän talven edestä:)
 
~Marja



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti