Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 27. heinäkuuta 2013

Kalevan Kisat 2013

Nonnii, kisat on käyty ja lopputulema oli hieman sitä mitä kesän vaikeudet ovat ennakoineetkin. Verryttelyssä tekeminen tuntui hyvältä ja rennolta verraittain edeltävään viikkoon. Kaksi ensimmäistä karsintakierrosta kokeilin poikkeuksellisesti työntää ilman selän tukia, mutta itse työnnöt menivät sormista läpi. Kolmannelle kierrokselle tuki paikalleen ja sellainen perusrunttaus tulokseen 12.22 ja sijoitus 14. Tekeminen ei sinällänsä tuntunut huonolle paahtavasta helteestä huolimatta, eikä "mummo" edes jännittänyt karsintaa ihmeemmin. Tekniset vaikeudet toki jatkuivat edelleen edeltävän kuukauden malliin, eikä kehon voimaa saa kunnolla työnnön taakse. Ei tässä syytä ole tasajalkaa riemusta pomppia, sillä kesän parhaalla tuloksella olis finaaliin päässyt tänäkin vuonna. Eipä siinä, rahkeet eivät naisella riittäneet kisassa yhtään sen enempään kuin mitä tulos kertoo, mutta ei kisa harmittamaan jäänyt. Ensi vuonna uudelleen ja toivon mukaan huomattavasti paremmassa kunnossa kuin tänä kesänä :)
 

 
Kisan jälkeen pohdiskelimme kuulanaisten kanssa Kalevan Kisoihin ja urheiluun ylipäätään liittyviä asioita. Totesimme, että 12 metrin tuloksetkin vaativat jo treenaamista ja jos se olisi niin helppoa, niin voisi kuvitella näitä 12 metrin työntäjiä löytyvän Suomesta satamäärin. En olisi pari vuotta sitten ylipäätään ikinä kuvitellut enää työntäväni kuulaa kilpailuissa saatika sitten Kalevan Kisoissa, vaikka siitä entisten kilpakumppanien kanssa vitsiä heiteltiinkin. Viime kesänä ensimmäisten treenien aikaan en todellakaan uskonut siihen, että minulle olisi edes fyysisesti mahdollista päästä takaisin kunnolliseen kisakuntoon, mutta kulunut vuosi on osoittanut ainakin sen, että mikään ei ole mahdotonta, jos vain jaksaa tehdä töitä suunnitelmallisesti tavoitteidensa eteen. Omalla kohdalla pakka ns. hajosi kesän aikana, mutta turha sitä on lähteä sen kummemmin selittelemään, ei muuta kuin leuka rintaan, häntä ylös ja kohti uusia pettymyksiä tai sitten vaikka onnistumisia.
 
Ensi syksyn ja talven aikana alkaa työ kohti ensi kesää ja parempia tuloksia ja toivon mukaan tasoa saadaan nostettua ensi kesään mennessä taas ihan uusiin ulottuvuuksiin.
 
Kiitokset kaikille tuesta ja tsemppauksesta, matka sohvan pohjalta KK-rinkiin on ollut jo ihan mieletön kokemus viimeisen vuoden aikana ja jatkoa on myös luvassa.
 
Stay tuned - Stay tanned ;)
 
<3 Marja
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti