Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 29. kesäkuuta 2018

Vuodet vierii, lajit vaihtuu, mutta muija on rautaa

Hieman on vierähtänyt aikaa siitä, kun on tullut blogia viimeksi päiviteltyä. Uudet työkuviot pistivät betoniprinsessan harjoittelut aivan sekaisin ja kolmivuorotyöhön totuttelu vei aikansa. Ensin palattiin juurille saliharjoittelun parissa ja syksyllä 2017 kaveri sai houkuteltua Lohjalle Crossfitin kaveriwodiin kokeilemaan lajia. Myönnän kyllä omanneeni jonkin verran ennakkoluuloja lajia kohtaan, mutta voin ilokseni todeta olleeni täysin väärässä. Crossfitista saa varmasti eniten irti silloin, kun osaa säätää harjoittelun tehon ja määrän itselle sopivaksi ja oman kunnon mukaiseksi. Kuten kaikessa kuntoilussa, järjenkäyttö on tässäkin sallittu. Laji soveltuu kaikenikäisille ja kaikenkokoisille ihmisille ja porukassa treenaaminen on kivaa. Kisata ei tarvitse, mutta omaa kehittymistä on helppo tarkkailla ja treenit ovat monipuolisia.

Crossfitin kautta paluun teki levytankoharjoittelu ja vanhat tutut kaverit nimeltään tempaus ja työntö tekivät comebackin. Tammikuussa 2018 teinivuosien painonnostovalmentaja otti yhteyttä ja ehdotti painonnostolisenssin hankkimista ja osallistumista Mastersien SM-kisoihin Kalajoella huhtikuussa 2018. Ensin sanoin, että enpä taida, kun edellisistä kisoista on aikaa jo 22 vuotta. Mietin asiaa kuitenkin kokonaiset 3,5 minuuttia ja sen jälkeen ilmoitin, että selvä, lähdetään mukaan. Ja niin sitä taas mentiin. Mitä tulee urheiluun ja erilaisiin lajikokeiluihin ja lajeihin palaamisiin taidan olla harvinaisen helppo ylipuhuttava.😆


Kisat Kalajoella sujuivat hyvin, vaikka jouduinkin itselle harvinaiseen tilaneeseen, että painoa piti pitkin kevättä nostaa ylöspäin. Kotiintuomisina SM-kulta ja 3 kappaletta Suomen ennätyksiä. Itse saavutuksiin on tuloksellisesti vähän hankala suhtautua, kun painot tangossa eivät ole lähelläkään sitä luokkaa kuin juniorivuosina. Pääasia kuitenkin on, että homma on kivaa.
Kalajoen Masters SM 14.4.18

Nyt suunta sitten kohti kesän 2019 EM kisoja ja sinne tähtäillään mitalinkiilto silmissä. Painoluokkiin on kuulemma tulossa joitakin muutoksia ja muutoinkin tein päätöksen siitä, että painoluokkien kanssa en ala kikkailemaan. Siinä sarjassa nostetaan, minkä vaaka kisa-aamun punnituksessa ilmoittaa.

Kuvia valitettavasti nyt en onnistunut lisäämään tähän postaukseen. Nörtillä on aivodata ihan jumissa, niitä luvassa matkan varrelta myöhemmin kun vain älyän miten se homma taas täällä blogin puolella saatiin pelittämään.

Aurinkoista kesää just sulle! Tää täti vetää punttikenkää jalkaan ja aloittaa työt raudan parissa 😜

~Marja~

Ps. Edit lisätty kuva, mutta jätetty kasa kirjoitusvirheitä 😲🤔🤣





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti