Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Viimeiset kisat hallikaudelle edessä

Hepskukkuu,
Hallikauden viimeiset kisat lähestyvät kovaa vauhtia, eli huomenna heti aamusta olisi vuorossa veteraanien SM-hallit Liikuntamyllyssä. Viikon valmistautuminen on mennyt urheilullisesti hyvin, tosin itselleni kovin epätyypillisesti kulunut viikko on ollut kovin huonotuulista aikaa muutoin. Mutta eteenpäin, tuumasi mummo lumessa ja keskittyminen suunnataan olennaiseen. Omat odotukset huomisesta kisasta ovat siinä mielessä korkealla, että fysiikka tuntuu pelaavan. Kisoja ei tarvitse lähteä sen kummemmin jännittämään, kun meidän sarjassa N30 on tasan kolme osallistujaa, niin pelkkä tuloksen saaminen riittää mitaliin. Sijoitusta tärkeämpänä pidän hyvän tekniksen suorituksen tekemistä ja tavoitteena on hallikauden paras tulos eli +12.50 on tuloksellisesti mahdollisuuksien rajoissa.
SM-hallien jälkeen on tehty kohtuullisen kovaa treeniä, koittaen välttää ultimaattiset happotreenit, jotta lihakset eivät mene umpijuntturaan. Maanantain treeneissä kuula lensi mallikkaasti ja työntäminen tuntui kropassa hyvälle. Kyllähän se on niin, että jokainen treeni pitää tehdä niin, että oma suorituskyky kehittyy nousujohteisesti. Tiistaina tein viimeisen hieman kovemman treenin ja sen jälkeen on tehty vain kevyttä hermotusta ja käyty hikoilemassa koripallon pyörteissä. Tänään olisi tarkoitus käydä Piippuhyllyllä tekemässä hermotustreeniä ja hakea sitä kautta terävyyttä huomiselle, upeassa aurinkoisessa pakkaskelissä suunnitelmiin kuuluu myös pieni kävelylenkki päivän päätteeksi. Muutoin syödään hyvin ja penkkiurheillaan, MM-hiihtoa ja yleisurheilun Halli-EM kisoja tulee ainakin seurattua tiiviisti.
 Näinhän se on :)
Nyt siis aamupalat huiviin ja treenikselle päin, pitäkääpä peukkuja huomiselle, katsotaanko saataisiinko naisesta irti kauden parhaat kuulakaaret :)
~Marja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti