Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 25. helmikuuta 2013

Valmistatumista Veteraanien SM-kisoihin.

Jyväskylän halli-SM kisojen jälkeen on tehty suhteellisen kovaa treeniä. Ei niinkään määrällisesti, mutta sisällöllisesti hieman kovemmalla sykkeellä. Huomenna vielä hallille vetämään aamurääkit ja loppuviikosta sitten pelaillaan höntsäkorista ja tehdään lähinnä hermottavia juttuja ja kevyitä lämmittelyjä, josko siten sais ulosmitattua kehosta voimaa kuulan taakse sunnuntain kisaan.
 
Lihakset ovat kovan viikon jäljiltä kevyessä jumissa, joten tämän aamun treeneissä en ihmeepää tekemistä odottanut. Eilisiltainen revittely töissä salibandyn parissa oli kuitenkin tehnyt jaloille hyvää ja koko talven parhaat treenityönnöt sain tehtyä. Positiivisilla mietteillä siis kohti veteraanikisoja. Veteraanikisoissa edustan Karkkilan Poikia, oma seurani Lohtajan Veikot kun ei ole Suomen Veteraaniurheiluliiton jäsenseura.
 
Rautojen kanssa on tehty pientä tutustumista viimeisten viikkojen aikana, penkki kulkee ihan yllättävän kivasti suhteessa siihen, että sitä ei juurikaan ole tullut varsinaisesti treenattua. Toiminnallisen harjoittelun osuus tulee jatkossakin olemaan minun harjoittelussani suuressa roolissa. Toki voimaa pitää saada naiseen lisää kesään mennessä, mutta en usko sen olevan mikään ongelma. Pääasia on, että oma motivaatio kaikkeen tekemiseen on kohdallaan ja treeneihin on kiva lähteä joka kerta. Pikkutyttömäinen innostus on se mikä ajaa salille ja hallille päivästä toiseen, tämä homma on vaan niin kivaa. Rakkaudesta lajiin ja sitä rataa :)
 
Treenikseltä löytyy nykyään myös 16kg ja 20 kg kilpakahvakuulat, niille tullaan antamaan kyytiä kevään aikana ihan urakalla :)
 
Hallikauden viimeiseen kisaan valmistaudutaan siis huolella, osallistujia sarjassa ei valitettavasti ole kuin 3, joten pelkkä tuloksen saaminen varmistaa mitalin. Lähden ehdottomasti hakemaan kuitenkin hallikauden parasta tulosta, fysiikan puolesta se on mahdollista kunhan ei ala puristamaan liikaa kisatilanteessa.
 
Hyvillä fiiliksillä.
 
Ai niin, loppukevennyksenä voisin todeta, että aina ei treeneissäkään suju asiat kuin elokuvissa. Siitä todisteena alla olevalla videopätkä tekniikkatreeneistä :D
 
 
Suomen talvi näyttää nyt parhaat puolenssa, eli ylös, ulos ja ulkoilemaan. Toki penkkiurheilijan juhlaviikko jatkuu MM-hiihtojen osalta. Huomenna onkin jännittävä päivä, kun nähdään mihin ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen pystyy lajin erikoisnaisien kovassa seurassa vapaan kympillä. Tsempit Kaisalle ja muille likoille :)
 
~Marja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti