Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 25. tammikuuta 2013

Nippusiteitä, ärräpäitä ja testitreenejä

Eilen oli tarkoitus mennä Piippuhyllylle tekemään tekniikkatesti sairastelun jälkeen, mutta koska tällä viikolla mikään ei oikein tunnu menevän suunnitelmien mukaisesti jouduin jättämään tekniikkatreenit väliin. Syy ei toki ollut sairastelussa, vaikka lievää räkäisyyttä ja väsymystä onkin ilmassa. Auton tuulilasia putsatessa ajattelin hieman oikaista lisävalon kulmaa ja vaikka kevyesti koitin toimenpiteen suorittaa, niin lopputuloksena oli jäähdyttimen etusäleikön halkeaminen. Siinä se lisävalo sitten killui pelkkien johtojen varassa, eikä siinä sitten auttanut muu kuin lähteä kävellen Säästöpörssistä noutamaan nippusiteitä ja liimaa. Kieltämättä muutama aika äänekäs ärräpää pääsi sekä itse vahingon sattuessa että yrittäessä laittaa säleikköä kasaan nippusiteiden kanssa taiteillen. Korjauspuuhissa hujahti sitten koko iltapäivä ja päätinkin lähteä illemmalla pelamaan korista, että vähän saisi hikeä pintaan ja kroppaan liikettä.

Huolimatta viime viikonloppuna saamastani sipulinleikkaajan sormivammasta pelaaminen sujui kivasti. Kroppa ei ainakaan ole jumissaa ja viikon pakkolevon jälkeen oli ihana päästä hyppäämään itsensä hikeen muiden kuntokorismimmien kanssa. Naisten kuntokorista muuten pelataan aina torstaisin Nyhkälän koululla klo 20-21, mukaan mahtuu lisää porukkaa ja taso vaihtelee laidasta laitaan. Tärkeintä koko hommassa on liikkumisen ja pelaamisen ilo, ei niinkään se kuka tekee eniten koreja tai osaa tekniset hienoudet.

Viimeisen vuoden aikana olen tottunut liikkumaan säännöllisesti ilman pidempiä taukoja. Itseä huoletti kovin, että miten viikon kotona kipeänä makaaminen vaikuttaa tekemisen tasoon kuularingissä. Niinpä tänä aamuna kävin sitten Piippuhyllyllä tekemässä testityöntöjä. Olo oli ihmeen veltto, mutta siihen nähden työnnöt lähtivät ihan kohtuullisen hyvin. Piti vetää itselleen kriteeriviivat, että jos niiden alle jäädään, niin huomisiin Turun kisoihin on ihan turha lähteä räpeltämään puolikuntoisena. Tavoiteviivat ylittyivät reilusti ja huomenna sitten päästään kisoihin. Siitä lähdetään, että viime kesän parasta tulosta lähdetään parantamaan. Fyysisesti se on mahdollista kyllä, kunhan saa säilytettyä rentouden siinä tekemisessä kisatyönnöissäkin. Meni sitten syteen tai saveen kisaraporttia on luvassa huomenna. Pitäkeepä peukkuja. :)

Nyt töitä kohti. Sielläkin eletään jännittäviä aikoja. Muutto uusiin nuorisotiloihin tapahtuu ensi viikon aikana ja tänään meillä on luvassa hyvästijättökekkerit vanhalle Kertsille. Tavallaan hirmuisen jännittävää ja ihanaa päästä ihka uusiin tiloihin, mutta onhan se myös haikeaa sulkea vanhan ja perinteikkään "nuorten olkkarin" ovi takanaan lopullisesti.

Kahvia ja pullaa - tosinaisen palautumiseväät

~Marja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti