Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Apina on selätetty, valmistautuminen SM-halleihin voi alkaa

Tittidii! Ensin pari asiaa urheilun vierestä. Huono ajokeli sai miettimään kisamatkalla muutamia tiestöön liittyviä juttuja. Ensinnäkin, miksi Karkkila-Turku välillä ei voisi olla kokopitkää tunnelia? Toiseksi, miksi ihmeessä ihmiset ohittelee holtittomasti mahdollisimman paskassa ajokelissä ja tukkii sitten ohituksen jälkeen johonkin mahdollisimman pieneen väliin? Koko muu jono polkee jarrupoljinta pohjaan verisuonet päästä pullottaen ja kaikkien matkanteko hidastuu entisestään. Miksi moottoritietä suolataan sieltä täältä? Ei olisi järkevämpää vetää koko matkalta suolat tasaisesti tiehen? Nyt oli automaattinopeusrajoituksissa 100 merkattu paluumatkalle koko välille ja siellä oli paikoittain täysin sulaa ja paikoittain ihan hemmetin liukasta, että jos satasta olisi koko matkan päästellyt, niin tuskin tässä siitä asiasta tarvisi blogissa natista. Mietin myös sitä, että jos meikä häipyy Suomen kamaralta, niin oon taatusti voittanut lotossa. Minä elän kesästä. Piste.


Turkuun pääsin kuitenkin ehjin nahoin ja myös kohtalaisen hyvissä ajoin, jotta ehti katsomaan muutaman kierroksen miesten kuulakisaa ja myös verryttelyyn jäi sopivasti aikaa. Itse kisassa kaikki työnnöt olivat tällä kertaa mitattuja. Sarjasta aloitustyöntöä lukuunottamatta kaikki muut työnnöt olivat pitempiä kuin viime kesän paras tulos. Kaksi viimeistä työntöä alkoivat olla jo vähän sinne päin, eli muistuttivat jotenkin etäisesti lajista nimeltä kuulantyöntö. Liuku jää vielä liian lyhyeksi ja paremmin saisi siihen lopputyöntöön mennä alle ja myös saatossa on paljon parantamisen varaa. Sellaista onnistuneen työnnön tunnetta en tänään kuitenkaan kropasta saanut aikaan, eli se tarkoittaapi sitä, että yksityiskohtia hiomalla tekniikassa lisäsenttejä on luvassa. Muutoin edessä on sitten SM-kisojen jälkeen rankka kevät, kun aletaan hankkimaan naiseen lisää voimaa ja rutkasti lisää räjähtävyyttä kesää varten. Siinä on rähinä-meininkiä tiedossa yllin kyllin ;) 

Turun kisojen tulokset kokonaisuudessaan löydät täältä. Jos taasen haluaa stalkata meikälaisen menneisyyden ja miksei nykyisyydenkin kehitystä, niin tilastopajan syövereistä löytyy kaikki oleellinen, sinne sivulle voit oikaista tämän linkin kautta. Alla vielä Turun kansallisten kisojen naisten kuulan tulokset kokonaisuudessaan. Järvisen neiti teki tasaista jälkeä ja paranteli hallikauden parastaan jo 14,5 metrin paremmalle puolelle. Siitä on Hennariikan hyvä lähteä valmistautumaan SM-kisojen mitalijahtiin. Omalla kohdalla seuraavat puolitoista viikkoa on tarkoitus vetää vähän kovemmalla harjoitussetillä ja sitte muutama päivä himmaillaan ennen SM-halleja. Tavoitteeksi voi laittaa taas kauden parhaan tuloksen tähän asti ja kisajännityksen kanssa onnistumisen treenaamisen ensi kesän veteraanien SM-kisoja ja Kalevan Kisoja silmällä pitäen.

N Kuula
 1. Hennariikka Järvinen TuUL  14,31 14,27 14,55 14,34 14,15 14,26
 2. Marja-Riikka Kiviniemi LohtVei  11,57 11,88 11,79 11,92 12,25 12,35
 3. Henna Takkinen PiikkKe  10,72 10,72 10,72 11,12 X X
 4. Janette Kaukonen KaarUra  7,93 X 8,61 8,74 X X

 - kohtuullisen tyytyiväinen muija
Marja
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti